Förberedelserna inför 21 juli 2018 har börjat

Hem / Nyheter / Förberedelserna inför 21 juli 2018 har börjat

Nu börjar arbetet

Vi har nu satt igång med uppdatering av hemsidan varteftersom saker och ting ramlar på plats. Vi siktar på att öppna anmälan till loppet den 1 april via hemsidan. Banskisser kommer när vi är klara med hur banorna ska dras och att vi har fått klartecken från länsstyrelsen, samebyar och markägare.
Stay tuned!
För övrigt går vi in i den alldeles underbara tiden på vinterhalvåret då solen värmer och längdskidåkningen i våra fjällspår är heeeelt underbar. Kolla in Ramundberget , Bruksvallarna & Funäsfjällens sidor för inspiration.

Mittåkläppspåret i vacker vinterskrud
En vanlig dag på jobbet för Mikaelas skidskola. Mittåkläppsspåret. Fotograf: Mikaela Sundbaum

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.