Stort TACK till alla er som deltog i Ramundberget Trail & Mickelinas Trail

Hem / Nyheter / Stort TACK till alla er som deltog i Ramundberget Trail & Mickelinas Trail

Vilken dag! Vädret var på vår sida och vi lyckades hålla regnet borta tills sista löpare kommit i  mål. Många härliga prestationer och upplevelser på fjället. Mickelinas Trail var ren glädje i ett par löparskor. När starten gick för Mickelinas Trail så var det 63 glada barn som drog iväg. Vilken härlig syn! På 12 K och 22 K var det idel kända och okända namn och sammanlagt drog 93 löpare iväg när startjingeln var klar kl:10.00. Banan är en vacker bana med en brant stigning i början som sen flackar ut på fjället. 22 K gick upp på Mittåkläppen med en ganska brant led innan man kommit upp på toppen. 12 K svängde ner mot höger och tillbaka mot Ramundberget när man kommit till Djupdalsvallen. Som sagt stort TACK till er alla som kom och gjorde vår tävling till en mycket trevlig tillställning. Må gott och hoppas på återseende snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *